2010-06-29

Det är +27 grader inne... härligt. Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig för klockan åtta imorgon så ringer alarmet och det är dags att stiga upp... om jag orkar. Tänkte svabba lite innan jag tränar. Annars tar jag nog det bara lugnt.

Jag har börjat skriva upp lite vad jag ska ha med mig på resan. Jag har redan en lista från förra året på saker som ska packas. Fast nu är det lite fler prylar som ska med. Tidigare idag började jag på en ny lista: saker att ha i bilen. Förutom det uppenbara som medicin, vatten och mat så har jag skrivit ner detta:

Filt, hårsnoddar, MP3-spelare + hörlurar, 2 skrivblock + 3 pennor, boklampa, strumpor, en mugg ifall att jag blir knasig i magen och måste ta en Resorb.

Jag kommer säkert på fler saker sedan, men det här är i alla fall en början. Mårten och jag tänkte åka i en liten bil först, men nu blir det inte så för den är inte i så bra skick. Vi ska köra omkring i en lagom stor kombi med äkta AC. Tjohooo! Varför skriver jag "vi ska köra"? Jag har inget körkort... jag överlåter rattandet åt Mårten. Jag ska vara navigatör. Nåväl... jag och TomTom... laddad med en ny, fräsch europakarta. *he, he*

Om du undrar så har jag inte råd att åka utomlands. Mina föräldrar hjälper till med cash. De är jättesnälla. Det ska bli skönt med ett miljöbyte... och så älskar jag att åka bil. När jag var yngre så hade vi husvagn och vi åkte runt överallt i Europa. Jag är praktiskt taget uppvuxen i baksätet på en Volvo 244. Bilen är lika gammal som mig... tyvärr har inte farsan kvar den. Jag går in på nätet då och då och kollar om den fortfarande lever.