1995-03-26

OK, här är hela berättelsen:

Fredag: städade, diskade o.s.v. Klockan 15:30 ringde jag "M". Det var hon som svarade. Vi pratade om lite allt möjligt. Jag frågade om hon skulle ut på kvällen. Hon skulle träffa en gammal kompis. Jag föreslog att vi kunde gå flera stycken, och så blev det. "M2" kom runt 17:00. Han såg inte alls ut som jag förväntat mig. 19:30 träffades vi hos "S". 21:05 åkte vi in till stan. Vi gick till Monnet på Kungsgatan. Det är ett ganska mysigt ställe. 23:00 startade musiken. Jag hade det jättekul under kvällen. En kille satte sig ner bredvid mig när jag vilade. Han såg ganska bra ut faktiskt. Han tyckte att jag såg så ledsen ut. "Du kan prata med mig. Är du ledsen för att din kille inte är här ikväll?", frågade han. "Jag har ingen kille". "Aha, det är nog det som är problemet". "Ja, kanske det", sa jag. "Om du fortfarande sitter kvar här senare så kommer jag och pratar med dig, okej?" "Okej". *hi, hi*.

Jag träffade också "L" på Monnet. Hon var där med några andra. Jaha... var det inte hon som skulle vara hemma idag? Hrmpf! När klockan var runt halv ett fastnade en ljushårig kille för mig. Vi dansade minst en timme tillsammans. På dansgolvet fanns också tre killar som var klädda i röda t-shirts. De dansade väldigt bra.

"M" och de andra stack från dansgolvet senare på kvällen utan att jag märkte det. De åkte också hem innan "M2" och jag åkte. De sa inte ens hej då. Hrmpf! Vi kom hem 04:30. Jag somnade direkt och vaknade inte förrän 13:00 dagen efter.

På lördagen gjorde vi inget särskilt. Klockan 20:20 skjutsade min farsa oss till Södermalmstorg vid Slussen. Det fanns några människor där, men inte så många som jag hade väntat mig. Klockan blev 21, 21:30. Ingen buss. Vi började prata med en kille som var från Bollnäs. Han var gullig... och snygg. 22:00 kom bussen som tog oss ut till Djurgården. Vi tappade bort killen i vimlet. Sedan lämnade vi jackorna i garderoben och gick upp till "dansgolvet". Häftigt, är det enda ord jag kommer på. Vilken laser, vilket ljud, vilka människor! Helt otroligt! De tre killarna från Monnet var också där.

Sedan upptäckte jag killen vi pratat med tidigare. Resten av kvällen dansade vi i närheten av varandra. Han bjöd mig på några klunkar från hans cola. Mhm... Och han dansade jättebra. När klockan var 04:50 orkade jag inte längre. Helst hade jag stannat kvar och dansat bredvid killen, men jag var helt slut. Så jag sa till honom att "M2" och jag skulle åka hem. Då sa han att det var kul att träffas, och att han hette "O". Jag sa mitt namn också. Och sedan gick jag. *snyft*. Jag ångrar det verkligen. Men kanske jag träffar honom på något annat rave?

"M2" skulle hämta våra jackor och det tog en evighet. Jag började dessutom må illa. Det blev så illa att jag var tvungen att gå ut och spy. Inte särskilt trevligt, det kom på t-shirten, i håret, och om jag inte minns fel så kladdade jag på byxorna också. När jag gick in igen kom "M2" med jackorna. Vi gick till busshållplatsen, men den jävla bussen skulle inte gå förrän klockan 07:00. Så vi började gå mot Djurgårdsbron och letade efter en telefon. Vi hittade en bakom Skansen. Farsan kom efter en halvtimme och hämtade oss. Gick och la mig klockan 06:25. Sov till 13:30 idag då jag blev väckt. 15:15 körde vi "M2" till flygplatsen.