1997-04-21

Oj, ännu en gång har tiden gått fort. Det har hänt lite grejer. Hinner inte berätta allt i detalj just nu. I mars köpte jag två risfåglar (Java rice finch). En svart-grå-vit och en helt vit. Det funkade inte så bra. Det visade sig att båda var hannar. Jag bytte den vita mot en annan. Nu har bägge fåglarna samma färger (alltså svart-grå-vit). De första namn jag kunde komma på var Pippi och Vogel. Jag kan berätta mer om dem sedan. Det jag tänkte skriva nu var bara att idag var det första gången som båda två var ute och flög i mitt rum. Tidigare har bara Pippi vågat sig ut.

Nog om det. Jag har köpt en mobiltelefon. Kan du tänka dig va? Jag köpte den begagnad. Och eftersom det finns det nya smarta systemet med "kontantkort" så behöver jag inget abonnemang. Urtoppen. Jag ska träffa Roger imorgon och köpa kortet.

Vad mer kan man berätta? Jo, jag har uppgraderat till win95 och det funkar bra än så länge. Nej, nu är klockan mycket. Jag sitter här i nästan totalmörker och ögonen börjar kännas tunga.