2017-11-24

Allt är bara skit. Jag mår skit, vädret är skit, min dator är skit... den stationära alltså. Den är så gammal att den inte klarar av 5ghz wi-fi vilket gör att man måste surfa på 2,4ghz som är mycket långsammare. Jag sa just till min mamma att jag måste skaffa en ny stationär... och sa att jag får väl använda pengarna jag fick från min farsa innan han dog. Men hon hajade inte hinten. Jag är väl kanske bortskämd... när min farsa levde och jag behövde något dyrare så sa han alltid något i stil med: "inga problem, så länge jag lever så får du alltid det du behöver".

Visst, när min nya laptop strulade i Spanien så fick jag pengar till en ny laptop. Jag vet inte hur jag ska göra nu. Jag får väl skicka in strul-laptopen eftersom det fortfarande är garanti på den. Sen får jag väl sälja den... men jag kommer inte ens få hälften av vad den kostade att köpa. Skit samma... jag får väl köpa en dator själv men jag tänker inte köpa julklappar åt folk längre och jag får skippa DNA-testet jag hade tänkt göra för att se varifrån jag härstammar... man kan se ända tillbaka 1000 år. Det hade varit kul att se om man är 100% ungersk eller har en massa andra länders gener i sig. Vem vet, någon släkting långt tillbaka kanske var från Tyskland... eller Asien... eller kanske till och med Spanien.

Morsan kom in i mitt rum för en stund sedan. Jag hajade inte riktigt vad hon sa för jag mår skitdåligt. Hon går kanske med på att köpa en dator... fast just nu har hon inte pengar. Hon tycker också vi ska försöka sälja skit-laptopen. Egentligen vet jag inte om det är något fel på den. Det hela började när jag spelade ett kraftfullt spel och fläkten började låta konstigt. Men för sjutton, en kraftfull laptop ska ju klara av sånt.

Äh, nu orkar jag inte skriva mer...