1995-09-29

Jag fattar inte vad det är med mig. Idag känner jag mig bättre än jag har gjort på flera veckor. Sov ganska bra i natt. Men igår när jag skulle somna och jag "dagdrömde" som vanligt, så slog det mig plötsligt att jag tänkte på engelska. Och imorse när jag vaknade så kom jag ihåg en dröm där jag också tänkte och pratade på engelska. Knäppt, eller hur?

Sometimes I wish I could be like other people, go to movies, raves, restaurants and other places. I wish I had a cat. I wish I had my own home. Here we go again... I wish, I wish, I wish. Ha, ha!! It may sound crazy, but I actually think that I have some feelings for "A". Don't laugh. It's not funny at all. Oops! It's TV-time!!

18:00 - Hej igen. Har tagit fram alla gamla dagböcker. Jag tänker läsa igenom allt. Kanske jag hittar någon orsak till min panikångest. Jag "tjuvkollade" lite i en från februari '95. Visste du att redan då tänkte jag tankar som: varför ska jag leva? Det kommer jag inte ihåg att jag kände. Jag har precis läst ut en bok, så det passar ganska bra att läsa dagböckerna. Det är klart, jag behöver nog inte läsa "sommarupplagorna" från '89 eller så. Det räcker om jag börjar med '93. Ganska mycket läsning.