1996-05-24

Nu är klockan 07:05. Tjugo i åtta ska jag stiga upp, klä på mig, gå ut, käka frukost. Kvart i nio är det morgonsamling, sedan medicin, morgonpromenad. Jag ser inte vad det är för väder ute men jag hoppas att det är fint. När vi returnerar från promenaden är det städdags. Jag tror att det är jag som har tvättstugan. Då ska man våttorka diskbänken och lite varstans. Sedan dammsuga och till sist svabba golvet. That's all folks! Klockan tolv är det lunch. Klockan ett "fredagsåterblicken". Man ser tillbaka på vad som har hänt den senaste veckan och diskuterar sedan vad som händer nästa vecka. Efter det mötet åker jag hem. Och kommer tillbaka på måndag kväll. Det är nämligen en helgdag på måndag.

Nu på söndag (om jag har fattat det rätt) så åker min farsa till Spanien. Flyger, menar jag förstås. Två veckor. Jo! Spisen hemma är trasig så jag vet inte hur vi ska göra mat nu i helgen. Vi får den nya ugnen på tisdag tror jag.

Det står ganska still på brevskrivningsfronten. "A" har inte skrivit. "A2" har skrivit och "B" (en 41-årig kille(?) som gillar rave. Träffade honom på sjukhuset.). Vet inte om jag ska skriva till honom. Jo, jag ska nog skriva till båda.