2002-01-13

Som jag skrev igår så sänkte jag medicinen från 1 ½ tablett Zoloft till 1 tablett. Igår märkte jag inte av något, men så här var dagen idag:

Jag hade ställt alarmet till klockan halv tio imorse så att jag skulle hinna äta frukost i lugn och ro innan farsan skulle hämta mig efter elva. Jag vaknade dock tio minuter innan klockan ringde. Det berodde inte på att jag var pigg och utvilad utan hungrig (har varit så allt oftare senaste tiden). Jag kände mig lite konstig i kroppen... det går inte riktigt att beskriva... som yrsel och illamående... men ändå inte. Efter frukost, Zoloft och en Xanor så mådde jag lite bättre.

Hemma hos mina föräldrar satt jag mest och löste korsord. Passade också på att få lite hjälp om det var något jag inte kunde lista ut. Efter lunchen kom de konstiga känslorna tillbaka. Men med lite vilande så gick det över. Senare på eftermiddagen åkte vi ner till havet i närheten av området där jag bor... för att mata ankor förstås. *hi, hi*. Promenaden till "ankstället" gick bra, men hemvägen var värre. Det hade redan blivit mörkt ute och förutom de oförklarliga känslorna i kroppen så fick jag ont i magen. Inte vanlig magont, utan... nästan sådan smärta som jag hade när jag skulle sluta med Xanor för några år sedan. Fast det jag kände idag var förstås mycket svagare (tack o lov).

Väl hemma så vilade jag en stund på soffan så magontet gick över. Jag var nästan på väg att lägga mig redan klockan åtta ikväll eftersom jag var extremt trött. Det måste bero på medicinsänkningen eller något... kan inte vara normalt att känna sig så här sömnig.

Jag ska lägga mig nu och få några timmars sömn så att jag inte somnar nere i tvättstugan imorgon... eller råkar blanda något färgat plagg med de vita.