2002-04-22

När jag har ätit upp de två resterande blåbärsmunkarna så ska jag gå och lägga mig. Mårten drog härifrån runt halv tio... och jag är så trött efter dagens resande (och Xanor) att jag måste sova.

Vi åkte alltså in till stan idag (med Roslagsbanan och tunnelbana!) och tittade i en mängd olika affärer. Det var nog mest jag som släpade med mig stackars Mårten överallt. Men jag kände mig så glad över att kunna gå omkring i stan utan att må illa... jag kände mig som ett barn som upptäcker världen.

Fast helt smärtfritt var det förstås inte. När vi gick hemifrån till Roslagsbanan så mådde jag pyton... illamående, ångest och andra vidriga känslor försökte tränga fram i min kropp. Men efter en halvtimme så hade det gått över och när vi väl åkte så kändes det åtminstone uthärdligt.

Eftersom jag verkar vara onormal på de flesta områden så är underkläder inget undantag heller. Vem sjutton skulle inte vilja kunna kila in på H&M och bara köpa en vanlig behå. Men nej, så lätt ska vi inte göra det för lilla Vivi. Efter att ha ränt omkring i jag vet inte hur många butiker så fann jag till sist något som passade hos Miss Mary of Sweden. Jag trodde att det skulle vara jättedyrt där, men det var inte så farligt... "bara" runt 300 kr för en behå.

Mårten tyckte att hon som jobbade där påminde om Kajsa Mellgren. Även om det nu var hon så skulle jag inte ha lagt märke till det. Jag var fullt upptagen med att hitta en jävla (ursäkta språket) behå som passade.