2008-06-11

På lördag blir det fullt upp. Vi ska iväg på en marknad, sedan hem och käka lite osv. På kvällen ska Mårten och jag till "Where The Action Is" och se bland annat Foo Fighters och Queens Of The Stone Age. Mårten vann biljetter dit... ingen av oss skulle nog ha råd med de 860 spänn (per biljett) det kostar. Det ska i alla fall bli jättekul att lyssna på lite schysst musik.

Det kommer gå åt en hel del Xanor de närmaste dagarna. Imorgon ska Mårten och jag ut och härja igen. Vi ska bl.a. köpa en symaskin. Jag ska alltså få den av mina föräldrar men det är bäst att jag väljer en jag vill ha, en superenkel nybörjarsymaskin. På kvällen ska vi på ett event igen... det var åldersgräns den här gången så vi får väl se om det är av någon särskild orsak de har det. Jag har aldrig varit i den där butiken, de ska tydligen ha en massa märkeskläder och sånt... men man vet inte, det kanske finns något halvbilligt att köpa. *ha, ha*.

På tisdag kommer det folk och inspekterar min lägenhet. De ska spränga i området och kollar därför både innan och efter och åtgärdar eventuella problem som uppstått på grund av dem. För ett par år sedan sprängde de på ett annat ställe nära mig och då fick jag en spricka i glaset i min balkongdörr. Inte speciellt kul... särskilt när man har fåglar som flyger fritt.