2008-09-04

Precis när man börjar komma ur sin deppighet en aning så händer något nytt som drar ner en. Idag upptäckte jag att min TV har en död pixel. Mårten ska hjälpa mig att ringa imorgon så får vi se om jag får en ny eller om de kan laga den... vilket jag tvivlar på.

Fast, det finns ju en del solglimtar i livet ändå. Idag fick jag en biobiljett med posten. För ett par dagar sedan fick jag ett presentkort på 200 kr som jag kan köpa växter för. Jag vann också biljetter till en konsert... som Mårten och jag var på för ett tag sedan. Det var inte så många där så vi stod längst fram och njöt av bra musik och jag fick en high five från Lazee. *he, he*.

Det känns som att det mesta strular idag. En icke original handsfree till min sladdlösa telefon ville inte fungera ordentligt tidigare idag. Jag får väl köpa en äkta istället... även fast den är dubbelt så dyr. Sedan var det någon som försökte återställa lösenordet till en av mina hotmailadresser. Det är så irriterande. Men folk är ju blåsta... eller så beror det på att Hotmail krånglade till det förut med alla möjliga ändelser... typ hotmail.de eller hotmail.com.mx och så vidare. Därför tror säkert en del att de har min adress som slutar på hotmail.com. Äh, vem vet... knäppt är det i alla fall.