2009-05-09

Det här har varit värsta terapiveckan. I tisdags var Mårten och jag i Blå hallen och Café Opera. På onsdagen hade Vero Moda en shoppingkväll och efter det gick vi till Berns. I torsdags var vi på ännu en shoppingkväll hos Mango. Jag utsatte mig för en del jobbiga saker med flit. Bara att gå utanför dörren är i och för sig en bedrift, men jag provade att ta mindre Xanor och under onsdagen hade jag inte ens med mig någon extra tablett i väskan (jag brukar alltid ha det annars ifall att jag mår dåligt). Vid flera tillfällen kändes det inte bra, men jag tvingade mig att stanna kvar istället för att fly problemen.

Jag är så trött på kylan ute. Ett tag trodde jag att våren var på gång... men det verkar inte så just nu. Jag behöver få lite solsken... precis som växter. Apropå växter så har jag tappat lusten att sköta om dem. Tidigare hade jag mängder av krukväxter men nu minskar de hela tiden i antal. Det är så typiskt att alla växter som har fina blommor oftast råkar ut för skadedjur, löss och liknande. Jag hade flera hibiskusar och amaryllisar men nu har jag bara några små palmer, paradisträd, en lilja (som aldrig blommar), en garderobsblomma, två kaktusar och en del andra växter. Jag börjar tröttna på mina två citrusplantor för de har alltid bladlöss. Det spelar ingen roll vad jag gör, de kommer alltid tillbaka. Men jag behåller växterna för det doftar så gott när de blommar.

Äsch, nu ska jag äta mina blaskiga jordgubbar med lite sockerfri vaniljglass. Funderar du på att köpa frysta jordgubbar så skulle jag inte rekommendera BOBs för de är inte goda och så är de väldigt vattniga. Jag köpte något billigt märke hos Willys tidigare som var minst 10 gånger godare. Fast det bästa är förstås färska jordgubbar, men det är inte alltid man har råd med det...