2009-09-17

Men efter lite mat så känner jag mig piggare... eller inte. Imorgon kommer Mårten hit. Vi har lite saker planerat de närmsta dagarna. Imorgon ska vi käka mat ute på restaurang eftersom Mårten har ett presentkort som måste användas innan ett visst datum. Jag hoppas det går bra... äta ute är inte så lätt. Tur att jag blir hungrig av allt tränande i alla fall.

På lördag ska vi hämta morsan från Arlanda. Hon har hälsat på släktingar i Kanada. Kanske hon har några coola souvenirer med sig. *he, he*. Senare på kvällen ska vi kanske till Gröna Lund... inte för att åka, bara köpa lite lotter och kolla runt. Kanske man vågar sig in i spökhuset. Senast jag var där skrämde jag de som jobbar med att skrämma folk. Jag kan inte rå för att när mitt hår hänger för ansiktet så kan andra få lite The Ring-vibbar.

På söndag ska vi till en trevlig kvinna som vi träffade i en kö utanför en nattklubb. Hon har kläder i min storlek som hon vill bli av med och därför säljer billigt. Man kanske hittar något intressant, vem vet. Tur att jag har med mig Mårten för jag är inte så bra på att kallprata. Tack vare min sociala fobi så blir det helt blockerat när jag försöker småprata.