2012-05-16

Känner mig deppig. Vi skulle egentligen ha åkt till en restaurang i stan som öppnade för säsongen och bjöd på lite gott... men branden på Strandvägen orsakade kaos så vi åkte inte ens in till stan. Känns trist... men det dyker kanske upp fler roliga saker att göra. Vi är inbjudna till ett event på Café Opera. Får se om vi går... Det vore i och för sig kul att få klä upp sig lite. När man bara sitter inomhus större delen av tiden börjar man känna sig en aning osynlig och bortglömd. Värdelös helt enkelt. När man går ut och känner sig fin och kanske får en eller annan uppskattande blick... ja, det gör faktiskt mycket. I alla fall när man är så pass deppig och osäker som jag...

Fan, varför går tiden fort när man inte vill det? Jag måste lägga mig nu. Mårten sover ute i köket på sin madrass... och snarkar.

Jag gillar inte att ha krav på mig... men eftersom jag ställer upp som testpilot på det mesta så krävs det ändå en del av mig. Det är bara så konstigt att ibland får man inget alls att testa och sedan kommer mycket på en gång. Just nu måste jag testa 7 olika rengöringsprodukter, en hudlotion och två olika sorters chokladbollar. Själva testandet är roligt... men att behöva komponera ihop en bra text med utvärdering o.s.v. är en aning jobbigt. Det är kanske för att jag ställer så höga krav på mig själv. Ibland kan jag se vad andra har skrivit och jag förstår inte hur vissa bara kan skriva en kort mening, typ "den var jättebra". Men å andra sidan så får de som skrivit dåligt eller för lite kanske inte testa andra produkter framöver. Jag har testat en hel del under alla år jag varit med... mat, hudvårdsprodukter, hårprodukter, hygien, rengöring, kläder och en massa annat jag inte ens kommer ihåg.

Hm, sova var det ju... God natt.