2013-02-28

Allt är skit... vädret, folks humör, mitt bråck. Jag tycker det gör mer ont än innan förra operationen. Det är kanske för att nätet är där också. Jag vet ju inte om bråcket kommit på exakt samma ställe som förut. Skit samma, det känns som någon sticker en kniv i mig hela tiden. Jag ska inte äta någonting alls tills operationen. Känner mig skitdeppig och folk gör det bara värre när de är irriterade, ställer idiotfrågor eller inte tänker på att jag mår dåligt. Jag orkar inte med meningslösa diskussioner. Det får faktiskt mitt bråck att göra mer ont.

Jag vill bort från allt. Jag orkar inte med mer snart. När ska det hända något som får en på bättre humör? Jag menar, det är så jävla mycket negativitet jämt. Ska inte livet vara balanserat på något sätt? Att det är svårt ibland och lättare ibland. Senaste året tycker jag att det varit typ 87 % skit. Nej, snarare 97 %.

Jag ska rensa hemma hos mig och sälja mer prylar. Det känns inte som att det är någon mening att ha en massa saker längre. Jag har redan gjort mig av med mer än hälften av min DVD-samling. Nästa rensning blir mina CD-skivor och sedan följer väl diverse prylar, kanske mer kläder också.

Äh, nu ska jag sova. Och nej, jag sover inte bra heller. Jag kan inte ligga på magen för operationssåren och hela magen är fortfarande öm. Det går att ligga på sidan... men bara i vissa lägen... annars gör det ont vid bråcket. Ligga på rygg är bäst för bråcket men jag har aldrig kunnat sova särskilt bra på rygg.