2013-06-19

Det är nästan ingen idé att hänga upp talgbollar. Skatorna har blivit duktigare för varje år som gått och just nu flög en skata iväg med HELA talgbollen.

Jag läste igenom det jag skrev igår. Det lät kanske lite snobbigt med 6 rumsvilla. Det är allt annat än snobbigt. Eftersom alla rum var pyttesmå när mina päron köpte huset så slog de ut två väggar så det är egentligen bara 4 rum och kök. Mitt rum är på ca 12 kvm vilket precis räcker för ett litet sängbord, säng, en garderob, ett miniskrivbord, en bokhylla, ett akvarium och en byrå med fågelburen på. Om man säger så här: det finns ingen ledig yta längs väggen att ställa något mer. I min lägenhet finns inte heller så mycket plats... och dessutom är det dyrt. Jag tror att jag pröjsar mer än 110 kr per kvadratmeter vilket är löjligt eftersom jag bor i förorten.

Nej, nu måste jag röja lite. Jag har köpt en massa saker inför resan så det står typ tjugo kassar med olika innehåll. Det är allt från mediciner till hygienprodukter. Det finns två T som är dyrare i Spanien än här: tandkräm och tuggummi. I alla fall om man vill ha kända märken. Sensodyne är svindyrt. Till och med Colgate kostar närmare 4 euro.