2000-01-29

Tidigare idag när vi åkte så var det första som hände förstås att vi råkade på några SL-kontrollanter. Efter ONOFF-besöket åkte vi till centrum där jag köpte en grej åt fåglarna och sedan ett spel på Åhléns för mina presentkort. Vi kollade runt i olika affärer och sen stannade vi till vid McDonald's för att äta. Jag tog en Happy Meal och Roger en stor milkshake, cheeseburgare och en McFeast. Det visade sig dock att McFeast inte alls var McFeast. Pappret stämde men inte innehållet. Det var nämligen en McChicken. Roger var inte så glad över misstaget. Jag sa till honom att han skulle gå tillbaka och klaga men han åt upp hamburgaren ändå för han var hungrig.

På vägen hem körde busschauffören fel och vi fick åka på en sightseeing-tur. Väl hemma så kändes det i fötterna efter att ha traskat runt till olika ställen.

Vi har tittat på video idag. Metallica livekonsert från Seattle 1989. Den kom med i en box som jag beställde åt honom tidigare. Imorgon ska vi kolla på en konsert från San Diego 1992 och den senaste S&M konserten. Alltihop importerat från USA.