2000-12-21

Ska snart gå och borsta tänderna. Ikväll kände jag inte för att surfa, utan jag läste min bok istället (det fanns ju inget bra på TV). Morsan var här tidigare på kvällen och vi tog en promenad... i den kalla, friska luften.

Imorgon ska jag städa lägenheten (ifall att den där Roger dyker upp med min julklapp på fredag), sedan bada, tvätta håret och göra mig fin till jul. Jag tror att jag ska till mina föräldrar på lördag.

Det här är nog den första julen någonsin som jag längtar mer efter att få ge julklappar, hellre än att få julklappar. Det är så kul att se deras reaktioner när de öppnar paketen. I måndags postade jag några julkort (vanliga, inte elektroniska). Jag hoppas att de kommer fram i tid. Jag satte på vanliga frimärken, och enligt Posten ska man då posta dem senast den 21:a december...

Just det... jag brukar alltid kolla igenom veckans TV på Svenska Dagbladets site. Det blir ingenting bra på TV i jul tycker jag. På julafton finns det inte ett enda program som jag ska se. Juldagen är den någon film på förmiddagen på trean och senare på kvällen "Singel i New York". Dagen efter ska jag bara se "Kameleonten" på femman. Så när jag inte umgås med mina föräldrar kommer jag säkert sitta framför datorn och surfa.