2001-10-16

Oj, oj, oj vad jag är slut. Jag och min kompis "K" satt tillsammans med några andra och pratade. Jag vet inte om det berodde på Xanor... men jag var hemskt rastlös och kunde knappt sitta still. Efter några timmar gick vi ut på en promenad allihop. När vi nästan var hemma hos "K" så frågade jag de andra hur länge de tänkte stanna. De svarade "en halvtimme eller så". Jag kände att det bara var för mycket. Så... jag sa adjö till de andra, gick till Rissne tunnelbanestation, klev på tunnelbanan. Glömde stiga av vid T-Centralen så jag fick åka tillbaka en station. Sedan hade jag rätt bra flyt. Tunnelbanan mot Mörby dök precis upp... och när jag klev av vid Tekniska Högskolan så gick Roslagsbanan inom fem minuter.

Väl framme vid mitt lilla centrum så gick jag in på Posten, tog ut pengar... och stack sedan in på Vivo där jag köpte gurka åt fåglarna. Till mig själv införskaffade jag billigt formbröd som jag kan använda till varma mackor. Köpte även två belöningar åt mig: Finska pågar (2-pack billigt), och 5 stycken Kit Kat för 10 kr. Inte illa va?

Trots att jag hade tagit Xanor imorse så var det väldigt nervöst inför resan hem. En trygghet var mobiltelefonen som jag hade med mig. Om jag hade mått riktigt dåligt hade jag bara kunnat ringa upp morsan, farsan, "T" eller någon av mina vänner.

Nu ska jag äta mat och sedan sova någon timme. Måste bara ringa morsan först och meddela att jag har kommit hem oskadd.