2001-10-26

Sådär, nu har min lilla polare Mårten kilat iväg till Roslagsbanan. Jag vaknade rätt sent idag, så vi hann bara gå ner till centrum där jag tog ut pengar och sedan köpte två saker på Vivo: en doftranka (blomma) och bladlus-spray.

Vad hände då igår? Jo, Mårten och jag handlade mat på eftermiddagen. På hemvägen stannade vi till vid Pressbyrån och köpte Bingolotter. Jag är inte ett dugg road av det spelet, men vill man vinna något kan det vara en bra idé att köpa lotter då och då. Usch, vad dyrt det har blivit... 40 spänn för en lott. Hm... och så måste man sitta klistrad vid TV:n hela lördagskvällen.

För att återgå till torsdagen: Farsan skjutsade in oss till Bavaria så att vi var där vid åttatiden. Sen satt vi där till strax före tolv... och det hela var ganska trevligt. Hemresan är en historia för sig själv... *skratt*. Vi gick till Medborgarplatsens tunnelbanestation, åkte till Slussen där vi fick vänta 10 minuter på tåget mot Mörby. Vid Tekniska högskolan steg vi av och gick upp till Roslagsbanan. Sista tåget skulle gå tio över ett. Ja, det stämde ju... om det hade varit natt mot lördag eller söndag. Alltså gick vi ner till tunnelbanan igen. Då stod det att den skulle komma om 20 minuter. Och det var den sista... nästa skulle bara gå efter fem på morgonen. Framme i Mörby satt vi och väntade ett bra tag också. När vi kom hem tror jag att klockan var närmare halv tre. Då värmde jag lite fryst mat eftersom jag var hungrig.

Nåja, inte konstigt att jag sov länge idag. Nu är det dags för mat igen för jag är vrålhungrig. Igår köpte jag 5 stycken frysta Findus-rätter, så det får nog bli en sådan till lunch.