2004-01-21

Är det verkligen onsdag idag? Jag trodde det var torsdag... och dags att vattna växterna med näring. Men då får jag väl vänta med det till imorgon.

Morsan var här för några timmar sedan. Vi gick ut på en kort promenad till centrum. Vem vill gå en längre sträcka när det är -12 grader ute? Sen mår jag fortfarande inte bra. Det känns så konstigt i magen.

Jag har börjat ha lite kontakt med de som jag hjälpte förra året med chatten. Men vi får se om det blir något alls. Det är ingen vanlig nät-chat utan mera en slags... SMS-chat. Tanken är att allt ska skötas via webben, men nu är det tydligen något strul så om jag ska kicka någon måste jag göra det med mobiltelefonen. "Chefen" säger att det är gratis för oss som jobbar. Hm, okej de kanske inte drar 3 kr eller 5 kr. Men min mobiloperatör drar väl pengar för varje SMS? Jag hjälper dem utan lön, får bara prylar som tack. Men inte sjutton tänker jag lägga ut egna pengar. Jag skrev ett mail igår och frågade hur det hela kommer fungera o.s.v. med kostnader och liknande, men jag har fortfarande inte fått något svar... dåligt.

Jag sov inte bra natten till idag, hoppas jag får sova ordentligt inatt. När jag tänker efter så har jag inte fått någon bra sömn på... flera veckor? Hm...