2004-01-29

Varför ska det alltid finnas något att oroa sig över? Min mage pallar inte med. För någon dag sedan pep min mobiltelefon till. Det var inte det vanliga SMS-ljudet och inte så som det låter när batteriet nästan är slut. Jag blev nyfiken och kollade. Då stod det på skärmen: "Välj operatör". Vad nu då, tänkte jag. Men jag valde min operatör och trodde att allt skulle funka. Icke sa nicke... det gick varken att ringa från eller till mobilen. Fan!! Tankarna snurrade runt i huvudet: Har jag glömt fylla på pengar inom ett år? Kommer jag förlora alla pengar jag har på kortet och mitt nummer som är så lätt att komma ihåg? Jag bestämde mig i alla fall att sova på saken och göra något åt det dagen efter om problemet fanns kvar. Som tur var fixade det sig ändå. Men magen fick en liten dos oro och det gillade den inte.

Hm, vad har hänt mer sedan jag skrev sist? Jo, exet ringde igår. Han hade inget särskilt att säga. Han var förkyld och hade det säkert tråkigt. Nåja, vi pratade en stund om lite allt möjligt... typ vädret, min tandställning, hans epilepsimedicin o.s.v.

Aj, nu har har jag kramp i handen av allt skrivande. Ska ta och spela lite dataspel istället samtidigt som jag ser och lyssnar på de i Big Brother. Ja... halva skärmen med Mediaplayer, andra halvan Neopets. *ha, ha*