2009-01-30

Hej, nu är jag här igen. Ja, jag lever fortfarande... men det är ju vinter och jag har gått i ide typ. Men jag försöker hålla mig vaken och jag har till och med satt upp ett par punkter som jag ska försöka följa varje vecka. Hittills har jag bara diskat och städat när det behövts. Nu är det slut med det. Varje måndag ska jag diska och varje onsdag ska jag dammsuga och svabba. Jag hatar att planera men det går inte att komma undan från saker och ting. Därför har jag bestämt att idag ska jag plocka undan sådant som jag köpte senast, det vill säga mat, kläder och annat nödvändigt. Imorgon eller på söndag ska jag bada och tvätta håret. På måndag ska jag diska och byta grafikkort i datorn. På tisdag färgar jag håret. På onsdag ska jag städa. Det är vad jag har planerat hittills. Sen vet man ju aldrig om något kommer emellan... men jag ska göra mitt bästa för att det ska fungera.

Senast jag skrev här i dagboken så var jag sjuk i influensa. Det är först nu som jag kan säga att jag är helt fri från den. Jag har nog aldrig haft en så envis influensa någonsin. Jag hostade så pass mycket att jag fick ont i bröstkorgen. Jag var till och med hos läkaren och fick utskrivet en stark hostmedicin. Men nu mår jag bättre och har börjat gympa vidare med min Wii Fit. Jag arbetar mest med underkroppen just nu för jag har nästan inga benmuskler... känns det som i alla fall. Första gången jag sprang den kortaste joggingturen med Wii Fit så värkte mina vader som sjutton efteråt. Därför kör jag en del aerobics och muskelövningar som koncentrerar sig på benen. Jag tränar också en hel del yoga. Wii Fit är fantastiskt, det bästa som kunde ha hänt min hälsa. Det är så kul när man gradvis märker att kroppen mår bättre och bättre.

För att övergå till något helt annat så tycker jag att allt gratis är gott. Hehe, vem gör inte det? Oj, jag ska se på TV nu. Jag förklarar mer sedan när programmet är slut för nu ska jag och min grönsallad med räkor förflytta oss ca 1,5 meter från skrivbordsstolen till soffan.