2014-02-24

Bråck

Förut var jag 99% säker på att jag har bråck. Nu är jag helt säker. Igår var bulan större än någonsin och när jag tryckte in bråcket såg man tydligt efter någon sekund hur det ploppade ut igen. Det gjorde även ont precis som förut. Nästa vecka ska de göra ultraljud för att se hur nätet från första operationen och pluggen från andra operationen sitter.

Hur jag mår? Ångest, ångest och mer ångest. Min hjärna försöker stänga av för allt känns som... ludd. Jag ska till Mårten senare i veckan och stanna där i en eller två dagar. Måste koppla av på något sätt... och då passar det bra att umgås med världens bästa vän... se på lite film, äta gott och prata om allt möjligt.

Jag tränade idag för de har sagt att det är bra om jag klarar av det... så att kroppen fungerar som den ska med toabesök och sådant. Imorgon ska jag träna med Wii igen. Gör det ont så slutar jag förstås eller gör enklare balansövningar. Just det, ska hoppa i badet senare imorgon också för Mårten och jag ska på bio på onsdag. Förhandsvisning förstås. Senast jag köpte en biobiljett var nog... evigheter sedan, innan jag fick panikångest.

Nu ska jag sova för fåglarna kommer väcka mig tidigt imorgon när det blir ljust. Jag tog bort boet idag för honan låg på nya ägg och ville inte släppa in ungarna. Just nu sitter alla fyra småttingar tätt ihop och deras päron en bit bort bredvid varandra.

Blä, om jag har lika mycket ångest imorgon då tänker jag ta Xanor. Ikväll tog jag bara en åksjuketablett för jag mådde illa också. Nej... ska lägga mig nu. God natt... hoppas jag.