2014-09-09

Idag ska vi åka och handla mat. Jag har tagit piller för jag mår inte så bra med ångesten. Mårten ska dra med mig på en liten utflykt innan... med bilen för jag kan inte gå så mycket med bråcket.

Humöret är sådär. Känns som att jag bara går och väntar på att kunna opereras igen. Måste tänka om på något sätt men vet inte hur... för jag ska ju opereras.

Imorgon ska vi kanske åka på en utflykt till Calasparra och Caravaca de la Cruz. Det är nog bra att komma ut lite, inte bara sitta inomhus... när det är så fint väder också. Måste testa min nya cykel... minns inte ens när jag cyklade senast. Det var nog i tonåren tror jag. Kan vara kul tror jag. Jag har för mig att jag tyckte om att cykla i alla fall. *he, he*

Grannar är så jävla jobbiga jämt. En granne under oss har åkt hem... men förmodligen tillfälligt eftersom de är ett äldre par som nu är pensionerade och verkar bestämt sig för att vara här ofta. Idioterna bredvid är fortfarande kvar... och smäller i dörrarna hela tiden. Nåväl... karma.

Jag har fått en del färg på kroppen. Alltså, jag har varit ute i solskenet och blivit brun. Topparna på mitt hår är nästan helt blonda av den starka solen. Ganska coolt faktiskt.

Nej, nu ska jag göra mig i ordning lite så vi kan ge oss iväg.