2016-12-12


Öh... jag har flyttat hem till mig permanent nu. Men blir det allt för jobbigt så sa mina föräldrar att jag alltid är välkommen att bo hos dem.

Jag har fixat bur och annat för fåglarna... som tycker det är roligare att flyga runt i lägenheten än att ligga på äggen. Jag har de 3 äggen i ett mini-bo med lampa över och det är ca +32 grader i boet. Jag har dock inga förväntningar på att lyckas med äggen men jag måste ju försöka. Imorgon har fåglarna kanske lust att ligga på äggen... speciellt eftersom honan förmodligen kommer lägga ett nytt ägg.

Jag har pysslat med allt möjligt i flera timmar så jag tänkte sätta mig och kolla på TV, koppla av och dricka julmust light. Jag gick in i köket för att hämta ett glas... och öppnade skåpsluckan till vänster... där tallrikarna står, inte glasen. Bra minne man har... Varför har man så mycket onödiga saker hemma? Jag använder ju bara några dricksglas och tallrikar. Varför har jag all annan skit? Säkert för att jag tänker som alla andra; det kan ju hända att man behöver en... Kellogs frukostskål eller en vas... eller champagneglas... eller kaffemuggar... hrm.