2022-09-21

Jag har läst igenom bunten av information inför operationen. Det är bara en grej som ändrats tror jag. Man ska tvätta sig med Descutan kvällen innan operation och på operationsdagen. Har för mig att det bara var på operationsdagen förut.

Som om det inte räckte med operation så fick jag ett papper för en stund sedan att hantverkare måste in i alla lägenheter nästa vecka. Toppen... så jag måste röja undan en massa saker. Får väl knöla in allt i skåp, lådor, garderob och klädkammare. Jag kom också på att jag inte kan vara här med tanke på alla mina problem... för de ska jobba i både kök och badrum. Jag pratade med Mårten så han kör mig till min morsa den dagen och sen är han här när de jobbar och efteråt hämtar han mig.

Det är bara så typiskt att det måste ske nu så nära inpå operationen... men det kanske är bra för då tänker jag på annat. Jag har bara så mycket grejer. Under alla år Mårten och jag åkte utomlands kom man oftast hem med en bunt grejer som man sedan inte orkade packa upp. Det var egentligen inga nödvändiga saker men man kanske tyckte det då. Nu med pandemi och cancer och all skit så har man ändrat uppfattning om vad som är viktigt. Fast det är ändå saker som är kopplade till bra minnen... alla mjukisdjur man vann på tivolin, souvenirer från olika städer man åkt till osv.

Nåja... bäst att sätta igång med röjandet. Jag vill inte anstränga mig för mycket så jag tar lite åt gången. Jag får även fixa en hög för saker som ska ner till förrådet.