2024-04-23

Jag åt inget idag. Jag mådde inte bra först. Sen glömde jag bort att äta. Nu har jag druckit lite sockerfri nyponsoppa och käkat sockerfri glass.

Jag har aldrig fattat vitsen med TikTok. Jag har haft ett konto länge men knappt använt det. Senaste veckan har jag kollat mer… framförallt på folk som sänder live. Det är ganska kul… folk som inte kan sjunga men ändå försöker, andra streamar spel. Igår kollade jag ganska länge på en som spelade Grand theft auto. Jag förde över bilden till TVn istället för att kolla på mobilen.

För en stund sedan såg jag en snubbe som hade druckit för mycket. Han snubblade omkring överallt och pratade nonsens. Hans moderatorer försökte få honom att stänga av streamen så han inte skulle göra bort sig mer. Jösses. Just nu tittar och lyssnar jag på en DJ som spelar soft musik, typ RnB och liknande. Först trodde jag att det var fel på bilden men sen läste jag vad han skrivit på sin sida. Han föddes utan käke. Ballt att han vågar streama live. Över 500 pers kollar just nu.

Jag föredrar alltid att vara i bakgrunden oavsett vad det gäller. Men vad fan… flera gånger har olika streamare på TikTok bjudit in mig att vara med… live. Man måste svara ja eller nej, det går inte att komma ifrån popup-rutan. Vad jag gör? Jag stänger ner hela appen…

Min hjärna stänger snart också. Jag ska ladda upp en fågelvideo till Youtube. Sen gör jag mig i ordning för att sova.