1998-10-25

God morgon... även om det verkligen inte känns som en god morgon, snarare en för jävlig morgon. Jag har knappt sovit någonting alls i natt. Gick och lade mig vid 23 igår och vaknade någon timme senare. Illamående, huvudvärk, täppt i näsan, lite feber. Jag steg upp och bredde mig en macka. Satt och knaprade lite på den, inte för att jag var hungrig, utan för att jag hade så mycket saliv i munnen. Det är verkligen konstigt... det är nästan som om kroppen tillverkar massor av saliv just när man är förkyld. Det är främst det som gör att jag inte kan sova. Ibland känns det som om jag ska kvävas...

Jag var uppe ca en timme, sen började jag bli hemskt trött. Men när jag gick och lade mig stördes jag av salivproduktionen. Så här kan jag inte hålla på, tänkte jag. Därför tog jag en kvarts tablett Xanor, väntade en liten stund och gick sedan och lade mig. Jag kunde sova en aning bättre än innan, men var tvungen att springa på toa två gånger i timmen då jag tyckte att jag skulle kvävas av saliv.

Igår på dan kom jag i alla fall iväg till centrum och kunde handla gardinstänger och gardiner. Hur kom jag då iväg dit? Jo, min kille och jag åkte bil. Åka kommunalt... usch... jag mår illa bara jag tänker på det.