2000-10-12

Idag var det en sådan dag man helst skulle ha velat stanna i sängen och bara sova. Men det gjorde jag förstås inte. Jag stiger alltid upp före nio varje morgon, äter frukost och tar min medicin.

Idag har jag mest suttit och läst min bok. Den är inte så bra (en av huvudpersonerna dog ju mitt i boken), men jag vill ändå veta hur det slutar. Jag har hunnit med att diska i alla fall och imorgon ska jag nog ta och städa lägenheten så att det blir fräscht till helgen. Nej, jag väntar inte besök... längre. Roger ville komma hit nu på lördag men när han ringde idag lät han väldigt förkyld, men det är bara hans konstiga allergi. Nåväl, han får väl hitta på något annat i helgen då... spela Bingolotto kanske? *skratt*. Det tänker inte jag göra. Jag ska försöka ta mig ut mer, vilket väder det än är.

Jo, jag såg på TV tidigare idag. Jag brukar titta på en serie som heter "Robot Wars". Jag vet att jag är en aning barnslig av mig, men jag tycker att det är det roligaste som finns på TV just nu. Och idag var det en verkligt grym robot som vann. *ler*