2000-10-13

Jag känner mig hemskt trött. Morsan var här ikväll och vi tog en promenad... i regnet. Det var faktiskt ganska härligt. Så länge det inte blåser och man har paraply så går jag gärna ute när det regnar.

Nu tänker jag stänga av datorn och sedan gå och lägga mig. Imorgon ska jag nog försöka åka över till mina föräldrar och ta en titt på deras dator. Jag hoppas att jag kan fixa vad det nu än är för fel. Datorer ja... idag ringde en vän som också hade problem med sin burk. Det är inte så lätt att hjälpa till över telefon tycker jag, men vi lyckades få datorn att fungera.

Det enda tråkiga som hände idag var att mitt foto inte blev godkänt på Lunarstorm. Trist. Jag får väl köpa en ny kamera (kanske man får lite bidrag till en i julklapp... *liten vink till morsan*), ta några foton av mig själv och sedan välja att få bilderna på CD också eftersom jag inte har någon scanner. Min gamla kamera dog efter semestern, som jag säkert skrev om (det kom rök ur den). Jag har funderat på om jag ska köpa en digitalkamera, men jag håller mig nog till den gamla vanliga sorten. Så nu gäller det bara att spara... och spara, och om några månader eller så kanske jag har fått ihop tillräckligt. Jag får surfa mindre... något annat kan jag inte dra ner på. *snyft*