2003-08-24

Igår var farsan och jag i centrum och köpte mat från Metro. De hade bl.a. någon sorts spätta. Både farsan och jag tog den, men jag valde potatismos till och farsan stekt potatis. Helt okej för 45 kr/portion. Det var någon politiker i centrum också... utanför Exlibris. Kommer inte ihåg vilken av de gråa nissarna det var, kanske Carl Bildt.

Nåja, sen var jag en stund hemma hos mina föräldrar. Kollade lite på deras dator som krånglade. Det var inget virus, tack och lov, bara farsan som säkert råkat installera något skumt program. Är man inte van vid nätet är det ju lätt att råka klicka på någon popup som ser ut som ett systemmeddelande... och sen installeras mystiska program, spyware eller liknande.

Senare på eftermiddagen åkte vi och handlade mat. Vivo hade erbjudande om Apotekarnes läsk, 3 stycken för 20 kr. Så då var jag ju tvungen att slå till. Men innan dess var vi vid MM där jag bl.a. köpte ett kilo kärnfria vindruvor (det var extrapris). Jag har upptäckt att det är väldigt bra att äta till frukost... en klase druvor. *mums*

Nu tänker jag hoppa i badet. Det är nog bra för mina axlar som är ganska spända.