2011-10-10

Imorgon bär det av hemåt. Varken Mårten eller jag är på topp. Vi är lite snuviga och jag mår sådär efter en incident i Torrevieja i fredags. Vi var på marknaden och Mårten blev av med sin plånbok igen. Den här gången var det i och för sig inte den riktiga plånboken med pengar och kort utan en liten börs med småmynt. Men ändå. Mårten blev i alla fall stressad och lämnade mig ensam mitt bland myllret av folk. Det var inte alls kul. När jag stod där och försökte få syn på Mårten så gick det förbi två poliser. Jag tvekade en sekund men sedan sa jag "ursäkta"... fast på spanska då och började på knagglig spanska försöka förklara att min vän hade blivit rånad. Efter en stund kom Mårten tillbaka och då var det inte så jobbigt... men jag mådde skitdåligt efter för det var ansträngande som fan.

Vi har varit här ett tag och jag har nog köpt lite mer än jag borde... men jag kunde inte stå emot när jag hittade varma och snygga tröjor som var svinbilliga. På något sätt ska jag nog kunna klämma ner allt i resväskan ändå.

Nu har jag inte tid att skriva mer. Jag måste kolla mailen och fixa lite andra saker. Jag fortsätter skriva med papper och penna och uppdaterar bloggen när jag är hemma igen. Hej så länge!