2014-06-21

Ännu en dag går mot sitt slut och om några minuter går jag och borstar tänderna. Det känns inte som att jag gjort något vettigt idag... men jag har både diskat och tvättat... och städat fåglarnas bur... och plockat lite bland grejerna som jag ska packa.

Igår åkte Mårten och jag runt lite med bil... eller ganska mycket. Vi hamnade uppe i Norrtälje. Det var kul att komma ut en sväng även om det var sjukt jobbigt eftersom jag inte hade tagit Xanor, bara en tablett mot åksjuka. Under turen såg vi allt möjligt; fartdårar (någon körde om oss och ett par bilar till i typ 150 km i timmen på en 80-sträcka), raggarbilar, ungdomar i affären med kreditkort de inte kunde koden till, bönder som glodde som om de aldrig sett utbölingar i hela sitt liv...

Idag är det en radera-dag. Jag skriver en massa text och sedan ångrar jag mig. Jag tänker för mycket helt enkelt. Ändå har min hjärna stängt av sig till viss del för att jag inte ska må ännu sämre. Det är väl därför det känns som att jag... vet inte... är lite borta. Har lagt mig sent den senaste tiden. Nåväl, senare än vanligt i alla fall. Det är inte bra för då vaknar jag senare eftersom jag i 99,9 % av alla nätter sover nästan exakt 9 timmar. Varför är det så svårt att bara... göra det man tänkt göra? Äh, ska borsta tänderna nu.