2020-10-22

Coronapandemin ballar ur och alla verkar så förvånade och snackar om en andra eller tredje våg. Bullshit, det är fortfarande första vågen. Folk har suttit i lockdowns och andra restriktioner och när de släpps ut blir de självklart exponerade igen. Folk pratar också om att det kan bero på att många varit på semester, rest mycket och blivit smittade... och att många gått tillbaka till sina jobb eller struntat i restriktionerna.

Är det bara jag som ser ett uppenbart samband med ökningarna i världen? Vad hände när sommaren var slut? Jo, alla skolor öppnade igen. Barn, tonåringar, universitetsstudenter blir ju sjuka som alla andra och smittar. Men det är ingen som vågar erkänna det. När jag gick i gymnasiet så var jag i samma byggnad som 599 andra personer. Alla var inte på samma ställen samtidigt såklart... men tänk på hur många ytor 600 pers rör dagligen...

Apropå röra så kan inte jag vrida mitt huvud mycket. Jag har en låsning eller något annat som gör djävulskt ont. Har varit hos en annan kiropraktor som tror sig hittat felet... kanske. Jag började träna igår efter ett jättelångt uppehåll och det är plågsamt som fan när jag gör vissa övningar. Men båda kiropraktorerna sa att jag ska motionera... så jag gör mitt bästa... det känns bara som att varje dag är det något som får mig att må sämre, spänna axlar och nacke och gör problemet ännu värre.

Äh, orkar inte skriva mer. Jag ser jättesuddigt...