1998-12-20

Jag har inte gått och lagt mig än. Känner mig inte speciellt trött. Jag har inte skrivit något i dagboken på en vecka nu. Varför? Vet inte. Har inte känt för det bara. Jag tror att irritation är en biverkning av medicinen, för jag har varit ganska irriterad senaste veckan. När t.ex. någon på föreningen går undan med någon annan för att "prata ostört" så har jag känt mig utanför på något konstigt sätt. Pratar de om något känsligt som inte jag får veta om? Pratar de om mig? Knäppa tankar dyker upp i huvudet som vanligt.

Jag vann 100 spänn på Bingolotto, men jag känner mig inte speciellt gladare för det. Min hälsa är det i alla fall inget fel på... än. Besöket hos kinesiologen var tydligen bra. Jag känner fortfarande lugnet inom mig... ja, förutom när det gäller ilskan. Men jag vet inte vad jag är ilsken över. Finns egentligen ingen orsak att vara arg. Kanske jag ska ta och praktisera lite själv-healing och balansera ilskan inom mig... på något sätt.

Varför finns det aldrig någonting bra på TV. Bara skit nästan hela tiden. Tror att jag ska ta och ladda ner något demo-spel från Internet. Ett spel där man får skjuta lite på folk. Hm...