1999-07-15

God morgon. Jag gick och lade mig strax efter elva igår. Vaknade kvart över tolv. Var inte ett dugg trött. Försökte somna om. Det gick inte. Klev upp. Satte mig en stund vid datorn. Efter någon timme kunde jag somna.

Nu är jag fortfarande trött och jag skulle kunna sova vidare om jag ville... men det vill jag inte. Jag måste vänja mig vid att stiga upp tidigt eftersom vi ska upp klockan fem på lördag...

Igår var jag och "K" på föreningen för att jobba lite med tidningen. Hur det gick? Åt skogen. Varför? Datorn funkar inte. Den har varit inne på reparation ett antal gånger. När vi har fått tillbaka den så har den funkat några timmar och sedan har det varit samma fel igen. Datasupporten är inget att hurra för precis. Hm.

Nej, nu ska vi inte tänka på negativa saker. Tänk positivt. Ja, just det... idag är det sista dagen som jag skriver här i dagboken. För tillfället alltså. Jag skriver ju sen när jag kommit tillbaka. *ler*. Imorgon åker jag och Roger över till min morsa. Vi ska sova över där och sen åker vi allihop med taxi klockan sex på lördagsmorgonen... till Arlanda.