1999-07-15

Jag känner mig så rastlös. Jag har redan packat ner det mesta. Snart kommer också "L2" och hämtar fåglarna. Ikväll blir jag alldeles ensam... inga fåglar... ingen Roger. *urk*, vad ska jag hitta på? Som om det inte räckte med allt man har att tänka på så är det en grej till: månadsplågan. Den kan komma vilken dag som helst nu. *suck*. Tänk positivt.

Hm... nu ska vi se. Kläder, kamera, film, hygienartiklar... Jag har med mig många krämer... Huden blir väldigt torr av solen och värmen. Jag har kräm för fötter, händer, hela kroppen, ansiktet... för extra torr hud. Det gäller att vara förberedd va? *skratt*. Just det! Papper och penna så jag kan skriva min dagbok. Jag kommer att ha blocket med mig i handbagaget så jag kan skriva under resans gång. Det beror förstås på om jag orkar... Jag har planerat så att jag tar en Xanor på lördags morgon när jag vaknar. Sedan tar jag fler om jag känner att jag behöver det. En timme innan planet lyfter så tar jag åksjuketabletten. Den är jättebra. Jag brukar till och med kunna äta under flygningen. Fast det behövs ju knappast nu. Vi får nämligen ingen mat på planet. Taskigt, tycker jag.

Vi kommer att flyga med FalconAir som för övrigt är ett dotterbolag till Posten. Jag läste på deras hemsida att de använder sina tre Boeing-plan för postleveranser bl.a. inom Sverige. Varje vardagsmorgon bygger de om planen till passagerarflygplan. Och på kvällarna till fraktplan. När jag berättade det för min morsa så trodde hon först att det var ett skämt. *ha, ha*. Men det är det inte. Fast man undrar varför flygbiljetterna är så dyra... över 4000 kr/st. Tack och lov så bjöd mina föräldrar på den kostnaden. Det är genom Apollo som vi skaffat biljetterna. I vanliga fall brukar vi kontakta Royal Tours/Fritidsresor. Sist flög vi med Blue Scandinavia (tror de heter så). Det var för två år sedan. Jag trodde då som vanligt att vi skulle klämma oss in i någon liten sardinburk, men planet var relativt nytt och kändes mycket rymligare än de äldre planen. Det gjorde att resan gick mycket bättre. Får väl se hur det blir det här året... med FalconAir. Kanske man hittar något rekommenderat brev som fallit ut från någon tidigare leverans... *skratt*.