2000-11-20

Jag är deppig och det är inte bra. Det är väl aldrig bra... men speciellt inte när det gäller mig, för då brukar jag surfa mer. En del kanske äter mycket godis, shoppar eller gör något annat som får dem att må bra. Det enda som jag hittills märkt får mig på bättre humör är Internet. Så jag har en känsla av att jag kommer sitta framför datorn ikväll.

Sedan jag kollade telefonräkningen och fick en smärre chock så satte jag upp några regler för mig själv när det gäller surfandet. Jag sa att jag bara ska surfa mellan 18 och midnatt. Självklart kommer jag aldrig sitta uppkopplad så länge i sträck, det finns ju alltid något på TV, eller att jag åker till föreningen.

Jaha, hur gick det då med den regeln? Jo, redan första dagen satt jag uppe 3 timmar för länge och kom inte i säng förrän halv fyra (i lördags). Och då var jag ändå på ganska bra humör. Så jag undrar verkligen hur det blir ikväll. Jag ska försöka att stänga av datorn runt tolvslaget i alla fall.

Nu måste jag hämta tvätten. Sedan var det diskning... hm... om jag hinner, annars får jag ta det imorgon. Sen blir det Arkiv X på TV. Den enda ljuspunkten på måndagar. Hoppas att det blir ett riktigt bra avsnitt.