2003-09-08

Fy sjutton vad jag mår dåligt. Igår precis innan jag skulle lägga mig så blev det stopp i avloppet. Och då menar jag totalstopp. Jag vet inte varför, men plötsligt mådde jag jätteilla. Det måste vara för att när jag för något år sedan ringde efter fastighetsskötaren så var det ett helvete. Jag hade precis börjat med antidepressiva igen och jag upplevde den längsta och starkaste panikattacken någonsin.

Sen är det ju så att hjärnan maler på... tänker ut alla möjliga olika scenarion. För när en snubbe håller på med avloppet, var fan ska man gå om man mår illa? Toan är alltid det ställe jag flyr till när jag mår dåligt.

Jag försökte fixa avloppet, men det verkade omöjligt så jag gick och lade mig. Men jag kunde inte somna... så när klockan var ett på natten så steg jag upp och tog en Xanor. Sedan la jag mig igen och somnade kanske efter ca 20 minuter.

Jag vaknade strax före sju imorse och hoppades på att avloppshelvetet skulle ha löst sig på något mirakulöst sätt under natten. Men det var samma problem, toalettstolen fylldes helt med vatten när man spolade och det gick inte att duscha för avloppsbrunnen höll på att svämma över efter bara någon minut. Jävla skit! Så jag funderade på vad jag skulle göra. Jag ringde mina föräldrar för att höra vad de tyckte. Morsan föreslog att jag kunde komma hit (jag är hemma hos päronen nu) och vara här tills det är dags att åka till tandläkaren. Sedan ringer vi fastighetsskötaren när vi kommer hem.

Hoppas verkligen att allt går bra idag. Jag är ganska nervös inför att behöva dra ut tänder och sen vet jag inte hur jag mår efteråt. Hur lång tid tar det innan bedövningen släpper? Kommer det göra ont senare eller bara kännas lite obehagligt eftersom två tänder saknas? Kommer det blöda mycket? Usch...

Nu sitter jag bara här framför föräldrarnas dator och kollar igenom för att kanske finna någon orsak till att den är så seg. Jag tror jag hittade problemet: Temp-mappen innehöll 16.000 filer! Jag har inte ätit frukost... mår illa och känner mig konstig eftersom jag sov för lite inatt. Jag hade fem minuter på mig att "packa" lite saker som jag behövde ha med mig hit. Jag kom ihåg c-vitamin, b-vitamin, tandkräm, tandborste och Xanor. Men jag glömde en annan viktig sak (det gör man ju nästan alltid, eller hur?). LOSEC! Men jag vet att morsan också äter dem, så någonstans borde hon ha en burk. Om jag inte hittar den så får jag väl ringa och fråga. Jag skulle verkligen inte se fram emot att ligga där i tandläkarstolen och plötsligt få hemska magsmärtor bara för att jag inte tagit min Losec.

Orkar inte skriva mer just nu. Vet inte vad jag ska göra för att slappna av... Borde först och främst kanske äta ett kex eller liknande. Sedan kanske jag slår på TVn och ser på Animal Planet.. om de sänder så här tidigt. Djur gör mig alltid lugn.