2003-09-16

Saker och ting kommer alltid samtidigt, speciellt dåliga saker. Det som hände förra veckan... och sedan bröt en förkylning ut. Igår när jag åt soppa på eftermiddagen höll den på att komma upp igen. Det får mig att misstänka någon form av maginfluensa. För en timme sedan högg det till i magen. Men ser man på, är det inte den gamla magkatarren som gör sig påmind trots att jag tog en Losec tidigare idag. Nu har jag druckit ett glas Samarin som förhoppningsvis hjälper att ta bort det värsta magontet.

Förkylningen/influensan verkar inte vara ur kroppen än. Jag mår fortfarande illa och så har jag börjat nysa mer och mer igen. *suck*. Men vem vet, hade jag inte druckit Echinagard första dagen så kanske jag hade varit snorig alla dessa dagar.

Det enda positiva som hände idag var att jag fick en avi om att hämta min nya mobiltelefon jag vunnit. Jag var på Posten med morsan tidigare ikväll och fixade det. Nu är jag ägare till en orange Nokia 3300 och en fin t-shirt som jag inte hade en aning om att jag skulle få på köpet. Det enda jobbiga med telefonen är att man måste ha SIM-kort i för att t.ex. radion och MP3-spelaren ska fungera. Så om jag vill använda den måste jag plocka ur kortet ur min nuvarande mobil. Det kommer nog bli en hel del växlande med kortet mellan telefonerna.