2003-10-09

Jaha, då sitter jag här med min nya tandställning. Det spänner ganska mycket och jag kan inte tugga, inte ens något så enkelt som sallad. Men det är ändå inte som för 13 år sedan. Då gjorde det ont till och med när jag drack vatten.

När mamma och jag var hos tandregleraren så frågade han igen om jag inte ville ha vita "pluppar" på övre tandraden. Han visade två bilder och där såg man tydligt att de vanliga metallplupparna utmärkte sig mycket mer. Jag frågade morsan om det gick bra att vi tog de vita istället och hon sa okej. Annars hade jag gärna betalat de 3000 kr extra det kostade. På ett eller annat sätt hade jag kanske kunnat skrapa ihop pengar. På mat t.ex. Jag kan ju ändå inte äta svårtuggade rätter de närmsta dagarna. *haha*. Men nu gick hon ju med på det så jag är superglad och väldigt tacksam.

Jag fick med en liten ask med vax som jag kan använda på ställen där det skaver mycket. Sedan fick jag också en tandborste som är speciellt utformad för de med tandställning. Undrar om man kan skaffa fler sådana ute i affärerna. Annars får jag väl köpa dem hos tandregleraren... eller fråga om jag får några gratis. För 33.000 kr borde man väl få några ynka tandborstar på köpet?

I måndags skrev jag att jag fick en avi. På tisdagen fick jag ytterligare en! Jag blev självklart nyfiken... men det var inget särskilt. I det ena paketet fanns en pepparkvarn. Den gav jag till morsan. I paket nummer två var det en VHS-film: Big Brother 2003. Jag fick den för att jag i våras och somras hjälpte till på en chat. Jag fick en del andra prylar tidigare också. Trodde nästan att de glömt bort att de lovat mig videon. Fast de sa faktiskt att jag skulle få den på DVD... men jag tänker ge bort den så det spelar ingen större roll. Hade det däremot varit BB 2002 så hade jag behållt den.