2010-04-25

Jag har tydligen tappat bort en dag. *ha, ha*. Nej, det hände inte så mycket igår... eller jo, det gjorde det förstås. Mårten och jag var på mässa och senare på kvällen var morsan och jag på en tjejkväll. Det blev totalt 3 stycken Xanor igår (två på morgonen och en på eftermiddagen). Känns inte kul att behöva käka piller...

Om en stund ska jag hoppa i badet för imorgon kommer Mårten hit igen. Jag är hemma hos mig förresten... har varit det ganska länge när jag tänker efter. Nåväl, imorgon ska vi till en restaurang med mina föräldrar. Att vara ute bland folk är ingen höjdare... och att samtidigt äta är ännu jobbigare. Jag måste alltså ta Xanor igen? *suck*. Jag får låta kroppen vila mellan torsdag och onsdag då jag kommer vara hos mina föräldrar... om inte något annat dyker upp. Det ska bli skönt för jag måste komma ifrån alla störiga grannar som skriker mitt i natten, folk som smäller i dörrarna och andra irriterande oljud.

Usch, nu mår jag inte bra. Tror jag måste sätta mig på toa en stund. Jag ska ta med mig min lilla spelkonsol (med ca 60 spel på) så jag har något att göra... fast jag känner mig lite yr så jag får vara utan det tror jag. Äh, jag mår kanske bättre efter ett uppiggande bad.