2024-07-30

1000 visningar för min smiley kommentar på Threads? Okej… ha, ha.

2024-07-29

Alla vill tydligen prata med mig på TikTok idag. Jag hamnade hos en annan korean som följer mig. Han sa till alla "Let's chat ". Nej, vill inte. Han tjatade så mycket också om att man skulle skaffa en subscription (som kostar). Jag fick nog efter en stund och letade efter andra att kolla på. Hamnade sen på en av de kinesiska dansarnas live. Direkt hörde jag mitt namn nämnas. Kan inte smyga in någonstans…
Fan, kramp i foten. Masserar lite… tror det släpper nu.

Jag kollade nyss på den koreanska skådespelaren som följer mig på TikTok. När han i slutet av sändningen tackade alla så log han plötsligt och sa "Vivi… Vivi, Vivi. Please write more in the chat, okay?" Så jag får väl göra som alla andra och skriva meningslösa kommentarer. Alla är inte pratsamma av sig. Dessutom kanske man gör annat samtidigt. Men jag får väl försöka… för om man tänker sig att rollerna var ombytta… att jag var den som sände live. Ja, det skulle nog kännas en aning konstigt om folk tittade på mig och min stream men inte sa något. Jag får öva på att vara mer social.

2024-07-24

Det här är från ett konto som låtsades vara en kändis men nu skriver om gud… så jag driver med personen. Gillar inte folk som är fejk och spammar.

Nu är fågelvideon uppe... hannen blir så rädd ibland att han stelnar till och hjärnan typ stänger av... nästan som en panikattack.

Poor ThndR got scared - YouTube

 

 

2024-07-23

Vad är klockan? Redan tolv… Jag ska ladda upp en fågelvideo. Det lär ta ett tag eftersom den är mer än tio minuter och i 4k…
Jag har fastnat i TikTok igen. Just nu lyssnar jag på en amerikansk countrysångare. Jag hatar countrylåtar men det passar bra just nu när jag gör annat.

Fan, vad hände nu? Har hörlurar på mig och hörde "bluetooth disconnected". Jag är på toa… batteriet i andra telefonen måste ha dött. Irriterande.

Nåväl, innan jag lyssnade på countrysångaren så hamnade jag hos en spansk DJ. Jag tror att jag bara lyssnade i mindre än 2 minuter men när jag kollade nyss så har han börjat följa mig. Aha, nu kom jag på en grej… jag går ofta in på folks profiler och när han var färdig med sitt DJ:ande så såg han säkert att jag hade varit inne på hans profil. Jag får väl följa honom tillbaka. Ska kolla mer imorgon om han är den riktiga personen eller fejk. Man vet aldrig. I och för sig så har han 26000 följare…

2024-07-17

Vem fan ringer på Messenger halv fyra på natten? Irriterande. Nu har jag blockat samtal från den muppen.

2024-07-16

Jag ska försöka lägga mig tidigare än vanligt. Får se hur bra det går, klockan är redan ett på natten…

2024-07-14

Jag fattar inte… trots att jag nu har ett användarnamn på TikTok som gör att folk tror att jag är amerikansk så tackar fortfarande den koreanska Netflixkändisen mig på koreanska… två gånger idag. Han var med i dejting-serien Single's Inferno. Han är kanske inte riktigt likadan i verkligheten som på TV… men ändå artig… för det mesta.

2024-07-13

Jag har inte tränat på 41 dagar på grund av värme, att jag inte mått bra och för att min arm gjorde ont. Min arm är fortfarande inte helt okej men det gör inte lika ont längre. Jag var helt säker på att jag hade gått upp i vikt… men tydligen inte. Min mamma frågade mig om jag hade gått ner i vikt senaste gången hon såg mig men jag sa nej för jag visste ju inte. Där ser man, mammor vet bäst.

2024-07-12

Fattar inte vad som händer på Threads. Jag svarade på en persons inlägg för 9 timmar sedan… och nu har mer än 1000 personer sett mitt svar.

Jag tror att utsätta mig för jobbiga saker på TikTok är som terapi för mig. Jag skriver alltid att saker och ting är pinsamma. Det är kanske inte rätt ord för jag är ju glad... det är den sociala fobin som gör att en positiv sak blir jobbig. Här är ett par terapiexempel från TikTok idag:

Jag hittade en svensk DJ som spelade sådan musik som jag tycker om. Jag gillade streamen och han som spelade musiken tackade. Äh, tänkte jag och gick med i hans team för 1 coin och skickade ett team bracelet (det gör att sändarens popularitet ökar) för 2 coins. Han tackade mig igen och eftersom jag har social fobi skrev jag bara en smiley i chatten. Vad gjorde han då? Jo, han fäste min kommentar så att den stod kvar jättelänge ovanför resten av chatten. Neeeeej...

Senare råkade jag hamna på en svensk sångares stream. Han såg inte ut som en sångare men hans röst var unik... på ett bra sätt alltså. Han hade så få tittare och jag tyckte att fler borde få höra honom sjunga. Så jag tryckte gilla ett par tusen gånger. Delvis var det också för att om tillräckligt många kom in så skulle han inte märka om jag smög ut. Även om han hade bra röst så var det inte min typ av musik. Efter en stund sa han: "Vem är det som trycker en massa hjärtan? Tack så mycket". Jag svarade att det var jag. Sedan kom den vanliga frågan om mitt användarnamn. Jag sa bara att det är en lång historia. Efter en stund smet jag ut ändå för det blev för jobbigt.

För någon timme sedan kollade jag runt på TikTok efter gratis coins och bra sångare, dansare eller annat som var underhållande. Jag fick upp en korean som jag är säker på att jag har sett tidigare. Inte hans stream alltså utan via folk som tävlat mot honom. Han ler nästan hela tiden. Jag vet inte om det är för att han är nervös eller att han bara är så som person. Jag hjälpte honom i ett par matcher. Inte med coins utan bara genom att trycka en massa likes för att dra dit folk som kanske skulle ge dyrare gåvor. Jag började inte följa honom för jag ville höra mer av hans sång. Jag fortsatte dock att trycka likes. Vad hände då av misstag? Jo, jag råkade swipa åt vänster. Om man swipar upp eller ner så kommer man till nästa live stream. Då är det bara att swipa tillbaka. Men om det är åt vänster (kanske höger också) så hittar man inte tillbaka till streamen igen. Det är jätteirriterande.

Usch, fel strupe. Dricker koffeinfri, sockerfri Coca-Cola. Måste dricka långsammare och verkligen tänka på vad jag gör. Min känsel försvinner mer och mer, det blir allt jobbigare att äta och dricka. Nåväl, tillbaka till det jag pratade om.

Fan, jag kan inte ha balkongdörren öppen. Det luktar som att någon har 100 år gammal tobak som legat i fukt och ko-skit. Det stinker så jag får sitta här i 26,1 graders värme. Sorry, jag ska fortsätta skriva det jag skulle skriva om.

Jag kom som sagt bort från koreanens stream. Jag bläddrade igenom säkert 50 streams men fick inte upp honom igen. "Skit" tänkte jag och fortsatte med min jakt efter gratis coins. När jag nästan hade glömt bort honom... så var han plötsligt där. Han sjöng tyvärr inte för han hade fullt upp med matcher. Jag fortsatte hjälpa honom med likes. Han vann en del matcher men förlorade även några. När han var klar med det så pratade han med sina tittare... och sen tackade han mig. Han hade problem att uttala mitt användarnamn men jag hajade ändå att det var mig han pratade med för jag såg ingen som hade liknande namn. Jag vet inte om jag inbillade mig... men jag tyckte att han log mer än vanligt. Sen tittade han in i kameran, log och sa "I will follow you. You are a very beautiful woman". Va? Jag tog fram min andra mobil för nu kan man använda två mobiler på samma konto, fast man kan bara se videor och livesändningar på en. Börjar man titta på andra mobilen så bryts det i första mobilen. I alla fall... så jag fortsatte titta på hans live på ena mobilen men kollade om jag hade fått någon ny följare med andra mobilen. Mycket riktigt så fanns där ett meddelande att han hade börjat följa mig... så jag följde honom tillbaka. All uppmärksamhet var för mycket för min sociala fobi så jag sa att jag skulle lägga mig för det var mitt i natten.

Jag borde kanske sova. Först måste jag bara in i Pokémon Sleep och mata djuren och öppna vänners brev. Sen ska jag ladda upp en fågelvideo, sen göra mig i ordning och sova.

2024-07-11

Som sagt, jag får många konstiga meddelanden på nätet. Jag följer en koreansk skådespelare och den här personen skriver att den råkar vara hans online manager. Ha, ha! Inte en chans men jag ska svara för skojs skull.

Screenshot 2024-07-11 at 16.54.23

Jag vet inte vad TikTok har för filter.. för vad i min mening är en violation? Jösses.

2024-07-09

Va???!!!!!

Ja, jag vet att klockan är mycket. Jag mår inte bra och är deppig men jag ska lägga mig snart ändå. Jag fastnade i Threads. Mitt senaste inlägg har fått över 1000 visningar. Va?!

2024-07-08

Koreanen på TikTok som jag skrev om förut som glodde på mina bilder och smålog och sedan följde mig tillbaka… Idag när jag gick in på hans sändning så skickade han en inbjudan om att vara med. Jag vet inte om det var av misstag… men för säkerhets skull så skrev jag sen i chatten att jag åt middag. Det var ingen lögn för jag åt verkligen… fast lunch.

Jag kollade upp honom lite mer. Han är tydligen skådespelare, har varit med i flera filmer och TV-serier. Jag såg honom dansa för första gången idag. Det var ingen barnvänlig dans precis. Jag började följa honom förut för att han sjöng och spelade bra låtar. Han är 36 år gammal men ser inte ut som sin ålder.

2024-07-07

Ha, ha. Jag kollar på en k-pop-grupp som sänder live på TikTok. Ena killen frågade alla i chatten vad de ska göra idag. Det är flera hundra som tittar så jag tänkte att jag kunde svara för det skulle ändå försvinna i mängden. Så jag skrev att jag skulle sova. Direkt hörde jag hans röst: "Vivi, you are going to sleep all day?" Pinsamt. Ha, ha…

2024-07-05

Barnmat bara för barn? Nej, för mig också… Jag äter en sån här varje dag.

2024-07-04

Jag sitter och spelar Gardenscapes på datorn och samtidigt har jag på TikTok på mobilen och lyssnar på en koreansk snubbe. Varje gång jag kommer in på hans sändning så hälsar han på mig... typ 4 eller 5 gånger. Av någon anledning så hakar han upp sig på mitt namn. Efter att han har hälsat så säger han mitt namn ett par gånger till... vilket verkar störa alla andra kvinnor i hans chat. Alla är jättetrevliga mot varandra, nästan överdrivet trevliga... men inte mot mig. Istället driver de med mig och mitt namn. Whatever, de får väl vara avundsjuka... jag kollar inte på snubben för att jag vill dejta honom. Jag tittar för att jag tycker han är underhållande och sjunger okej. Det har alltid varit samma sak hela mitt liv... kvinnor typ hatar mig. Det är därför jag inte har några tjejkompisar.

Aaaaahhh! En av hans tanter (ja, de flesta som kollar på honom är äldre än mig) har precis börjat följa mig. Nej... usch. Jag låtsas att jag inte sett det. Jag fattar inte att alla är så... hysteriska... jag är rätt säker på att snubben är gay ändå. Inget fel alls med det men jag menar att han förmodligen inte är intresserad av någon av dem på det sättet som de är intresserade av honom. Jag verkar vara den enda som är på TikTok enbart för att fördriva tiden... Nu slutade han sända. Då går jag vidare till nästa korean... som också sjunger olika k-pop låtar.

2024-07-03

Mårten pratade med min cancerläkare idag. Min cancer har inte spritt sig till andra organ, hjärnan eller skelettet. Det syntes ingenting ovanligt alls på bilderna förutom att jag har lite skolios. Min morsa har det och eftersom det är ärftligt så har jag det också nu. Jag hade inte det när jag var yngre för jag tror de kollade sånt när man gick i skolan.

Nä, jag är trött och mår inte bra så jag ska fixa en fågelvideo, sen sova. Jag kollade på TikTok nästan hela dagen idag. Det är både intressant och roligt och får tiden att gå fortare. Dagens tema idag blev av en slump sång. Allt från karaokesjungande amatörer till riktiga sångare. Alla var från olika länder också… Vietnam, Sydkorea, Spanien. Just nu lyssnar jag på han från Vietnam… hans användarnamn är Manhkun99. Han sjunger inte alls sådan musik som jag brukar lyssna på men det passar bra innan man ska sova. Han brukar börja sända vid midnatt svensk tid… fast idag var han sen.

2024-07-02

Fan, jag vet aldrig hur jag ska göra med mitt användarnamn på TikTok. Jag kan inte ändra det förrän efter 4:e juli. På ett sätt vill jag ha kvar namnet jag har nu… men ändå inte. Jag har inga problem med namnet på andra sociala medier, det är bara på TikTok. Det är kanske för att det är live. En del säger hela mitt namn men vissa ser lite generade ut… andra säger bara halva mitt namn. Koreanska Netflix-snubben hälsade idag och sa "Oh, you are here. Nice to see you again". När jag gav honom en gåva för att hjälpa när han tävlade mot en annan så tackade han mig. Jag skrev sen i chatten att jag skulle sova för klockan var ett på natten. Han svarade "It's 1AM here too. Good night and sleep well". Jag vet att han är i södra Europa men inte exakt var. Alltså jag vet var han var för ett par dagar sedan men han reser rätt mycket så jag tror han är någon annanstans nu.

Jag var väl inte helt ärlig med att jag skulle lägga mig. Jag ville tillbaka till en annan kille som sjöng och dansade. Han var inte så bra på att sjunga men helt okej på att dansa så jag började följa honom. Direkt så tackade han mig. Sen satt han tyst en stund och kollade på sin dator. Hans min ändrades… han smålog. Jag vet inte hur det är för andra men ibland när man tittar på någon streamare som får såna miner så tänker man "åh, undrar om han kollar på mina bilder?". Oftast brukar det inte vara så. Men idag måste det ha hänt för det dök upp en ruta där det stod att han börjat följa mig… och det är inget fejk-konto.

Usch, jag mår inte bra. Jag har säkert skrivit en massa stavfel. Måste nog sova snart.