2024-07-12

Jag tror att utsätta mig för jobbiga saker på TikTok är som terapi för mig. Jag skriver alltid att saker och ting är pinsamma. Det är kanske inte rätt ord för jag är ju glad... det är den sociala fobin som gör att en positiv sak blir jobbig. Här är ett par terapiexempel från TikTok idag:

Jag hittade en svensk DJ som spelade sådan musik som jag tycker om. Jag gillade streamen och han som spelade musiken tackade. Äh, tänkte jag och gick med i hans team för 1 coin och skickade ett team bracelet (det gör att sändarens popularitet ökar) för 2 coins. Han tackade mig igen och eftersom jag har social fobi skrev jag bara en smiley i chatten. Vad gjorde han då? Jo, han fäste min kommentar så att den stod kvar jättelänge ovanför resten av chatten. Neeeeej...

Senare råkade jag hamna på en svensk sångares stream. Han såg inte ut som en sångare men hans röst var unik... på ett bra sätt alltså. Han hade så få tittare och jag tyckte att fler borde få höra honom sjunga. Så jag tryckte gilla ett par tusen gånger. Delvis var det också för att om tillräckligt många kom in så skulle han inte märka om jag smög ut. Även om han hade bra röst så var det inte min typ av musik. Efter en stund sa han: "Vem är det som trycker en massa hjärtan? Tack så mycket". Jag svarade att det var jag. Sedan kom den vanliga frågan om mitt användarnamn. Jag sa bara att det är en lång historia. Efter en stund smet jag ut ändå för det blev för jobbigt.

För någon timme sedan kollade jag runt på TikTok efter gratis coins och bra sångare, dansare eller annat som var underhållande. Jag fick upp en korean som jag är säker på att jag har sett tidigare. Inte hans stream alltså utan via folk som tävlat mot honom. Han ler nästan hela tiden. Jag vet inte om det är för att han är nervös eller att han bara är så som person. Jag hjälpte honom i ett par matcher. Inte med coins utan bara genom att trycka en massa likes för att dra dit folk som kanske skulle ge dyrare gåvor. Jag började inte följa honom för jag ville höra mer av hans sång. Jag fortsatte dock att trycka likes. Vad hände då av misstag? Jo, jag råkade swipa åt vänster. Om man swipar upp eller ner så kommer man till nästa live stream. Då är det bara att swipa tillbaka. Men om det är åt vänster (kanske höger också) så hittar man inte tillbaka till streamen igen. Det är jätteirriterande.

Usch, fel strupe. Dricker koffeinfri, sockerfri Coca-Cola. Måste dricka långsammare och verkligen tänka på vad jag gör. Min känsel försvinner mer och mer, det blir allt jobbigare att äta och dricka. Nåväl, tillbaka till det jag pratade om.

Fan, jag kan inte ha balkongdörren öppen. Det luktar som att någon har 100 år gammal tobak som legat i fukt och ko-skit. Det stinker så jag får sitta här i 26,1 graders värme. Sorry, jag ska fortsätta skriva det jag skulle skriva om.

Jag kom som sagt bort från koreanens stream. Jag bläddrade igenom säkert 50 streams men fick inte upp honom igen. "Skit" tänkte jag och fortsatte med min jakt efter gratis coins. När jag nästan hade glömt bort honom... så var han plötsligt där. Han sjöng tyvärr inte för han hade fullt upp med matcher. Jag fortsatte hjälpa honom med likes. Han vann en del matcher men förlorade även några. När han var klar med det så pratade han med sina tittare... och sen tackade han mig. Han hade problem att uttala mitt användarnamn men jag hajade ändå att det var mig han pratade med för jag såg ingen som hade liknande namn. Jag vet inte om jag inbillade mig... men jag tyckte att han log mer än vanligt. Sen tittade han in i kameran, log och sa "I will follow you. You are a very beautiful woman". Va? Jag tog fram min andra mobil för nu kan man använda två mobiler på samma konto, fast man kan bara se videor och livesändningar på en. Börjar man titta på andra mobilen så bryts det i första mobilen. I alla fall... så jag fortsatte titta på hans live på ena mobilen men kollade om jag hade fått någon ny följare med andra mobilen. Mycket riktigt så fanns där ett meddelande att han hade börjat följa mig... så jag följde honom tillbaka. All uppmärksamhet var för mycket för min sociala fobi så jag sa att jag skulle lägga mig för det var mitt i natten.

Jag borde kanske sova. Först måste jag bara in i Pokémon Sleep och mata djuren och öppna vänners brev. Sen ska jag ladda upp en fågelvideo, sen göra mig i ordning och sova.