1990-07-23

Semester i Ungern

Vaknade klockan åtta. Klädde på mig. Försökte få ner lite frukost. Åkte iväg till optikern med morsan och farsan. Satt och väntade några timmar innan det äntligen var deras tur. Sen åkte vi buss hem. Hemma drack jag sen en burk "Jolly cola". Ute var det nämligen så varmt så man blev urtörstig. Sen åt vi lunch. Jag fick ner en tallrik soppa och lite kyckling och mos. Inne i lägenheten var det kallt och skönt. Ute varmt. Inne ca +26 grader. Ute +28 grader i skuggan.

Senare åkte vi iväg till Margit-ön. Promenerade några timmar. Såg massa snygga killar. På hemvägen åkte vi med spårvagn. Han som körde den var en dåre. På hållplatsen, när vi väntade, fanns det en grupp ungdomar från Holland. Snygga killar!!! Medan vi stod där kom förstås en pangbrud och man hörde en massa visslingar från killarna. Själv stod man där och kände sig som en barnrumpa.

Väl hemma kändes benen som spagetti efter den lilla lugna promenaden. Tittade på den fina stora svartvita TV-n. Reklam. Köp det här, köp det där. Tittade på några gubbar på TV som åt bara frukt och drack mjölk. De såg väldigt uttorkade ut. Jag gick till sängs sen.