2000-03-08

Dagen börjar hyfsat bra ändå. Med posten kom en biobiljett igen... *ler*. Från samma site på Internet där man bedömer olika varor och tjänster. Fantastiskt! Nu kan jag gå på bio flera gånger framöver när man lägger ihop alla biocheckar och biopresentkort jag har. Tror att jag har minst två plastkort laddade med några hundra kronor. Sedan är det bara att ta en Xanor, åka iväg till bion med Roger eller morsan (eller båda två) och vraka och välja bland filmerna. Äh, vad dum jag är... man beställer förstås biljetterna i förväg via Internet.

Hm, vad konstigt egentligen. Så fort jag har tagit en Xanor (för ca 50 minuter sedan) så börjar jag babbla (skriva) en hel massa grejer. Eller är det bara för att jag är så glad över biobiljetten? Ja, så är det nog. Från det ena till det fjärde... jag var tvungen att öppna balkongdörren idag. Dels för att jag mådde illa, men också för att det är så varmt här inne. Solen har legat på hela morgonen och jag tror termometern visade som mest +26 grader. Jag måste nog spara ihop till ett par persienner. Hur ska det annars bli i sommar? Men ändå... jag tycker om när solen skiner in. Det lyser upp allting och det känns mycket hemtrevligare. Hrm... och allt damm syns också. Jag har städat bort en hel del prylar från mitt skrivbord. Det brukar alltid samlas högar av papper, godis- och chipspåsar, spel, CD-skivor, fotkräm (?!), allt för många pennor. Och det värsta: minneslappar överallt. Fast nu har jag börjat med ett block istället. För det är så när jag surfar att jag alltid behöver skriva ner något jag ska komma ihåg. Det kan vara användarnamn och lösenord för olika saker, grejer man ska kolla upp på Internet (både åt mig själv och åt andra). Det tar oftast inte mer än någon vecka innan en sida är helt fullklottrad. Sedan kommer det stora jobbet att rensa ut vad som är viktigt eller vad man kan stryka över. En annan grej som behöver rensas är tangentbordet. Det ser för jävligt ut. Jag får ta en fuktig trasa senare idag och göra rent så gott det går.

Nej, usch vad jag svamlar. Nu måste jag försöka få i mig något mer att äta. Jag har snott en brödskiva från Rogers formfranska men det räcker inte. Hm, vad ska jag ta? Jag måste gå om 25 minuter. Fan, i vanliga fall brukar jag inte äta något en timme innan jag ska iväg. Men, tjaa... jag vet inte. Åker jag och blir jättehungrig så är det inte bra för min mage och då kommer jag dessutom känna mig trött och det enda jag kommer koncentrera mig på är mat och att min mage inte ska kurra allt för högt. Äter jag något så finns alltid risken att jag ska må illa på t.ex. bussen. Jag längtar verkligen till slutet av mars. Jag tror att det är då som lagen om vinterdäck slutar gälla.