2003-02-03

Fan, vad jag mår dåligt. Det känns som att den där vinterkräksjukan kommer tillbaka och spökar med jämna mellanrum. När jag lade mig igår runt halv ett så mådde jag hyfsat bra, men när jag steg upp halv sex nu imorse så kändes det som att jag skulle spy. Jag ringde mina föräldrar, pratade med morsan och sa att jag var väldigt tveksam till om jag skulle klara av tandläkaren idag.

Vi kom överens om att vänta tills hon kom till jobbet, för att då pratas vid igen och se om jag mår bättre. För säkerhets skull tog jag en Xanor tidigare imorse och den verkar ha hjälpt lite. Men det är så jobbigt, för ena stunden känns det ganska okej och i nästa sekund kommer en våg av starkt illamående över mig.

För en stund sedan tog jag en Xanor till. Fast den kommer inte verka förrän kvart över åtta. Morsan lovade att hon skulle ringa mellan halv åtta och åtta, så jag hoppas att jag mår bättre till dess eftersom jag verkligen vill få tanden lagad.

Men, som sagt, det återstår att se om jag och min kropp klarar av denna prestation som för en del andra kanske är en bagatell. Nu ska vi se... imorse tog jag alltså 0,5 mg Xanor. Och nu senast tog jag 0,5 mg igen. Just det, och en åksjuketablett som jag hoppas ska ta bort det värsta av illamåendet. Räcker inte det så får jag i nödfall ta 0,5 mg Xanor till. Men det är absolut maxdosen för mig, jag tar aldrig mer än så.

Det märks att Xanor verkar lite. Dels har reaktionsförmågan försämrats en del. Jag märker att jag skriver fler fel än vanligt i texten. Men det enda positiva är väl att jag börjar känna hunger, och det är ju tusen gånger bättre än illamående.