2003-02-07

Jag mådde inte alls bra igår. Efter att ha tagit en Xanor kunde jag äntligen somna klockan fem imorse. Sedan ringde morsan vid 9 och väckte mig. Hon trodde att jag jobbade, men på fredagar är det kvällen som gäller. Så jag somnade om, vaknade vid tolv, steg upp och tog det lugnt.

Jag upptäckte att alla bestick var skitiga så jag ställde mig för att diska. När jag öppnade skåpet under diskbänken för att ta lite diskmedel så råkade jag få syn på tvättmedlet, och då slog det mig att "Fan, jag har ju tid i tvättstugan idag!". Fem minuter hade jag på mig att samla ihop tvätten och rusa ner till tvättstugan. Väl där så stod två tanter och använde torktumlaren. Toppen, då kunde jag inte gå upp med detsamma efter att jag slängt i tvätten. Så jag satte mig i ett annat rum och spelade Snake på mobiltelefonen tills de var färdiga.

För en stund sedan var jag ut med soporna också. Nu ska jag bara vila. Jag har fått i mig en pytteliten bit kexchoklad, men jag måste försöka äta något ordentligt till lunch.