2004-05-22

Jag har varit ute med soporna och det gick förvånansvärt bra. Jag vet inte om det beror på att det är en bra dag för mig idag eller om det är för att jag börjat ta Lergigan. Jag vet att man inte ska göra något utan råd från doktorn... men så här ligger det till i alla fall: Förra året när jag skulle ha åkt till Kanada så fick jag utskrivet Lergigan som skulle hjälpa mig att sova på planet. Jag kom aldrig iväg så jag fick ingen chans att testa dem. Istället har jag tagit Lergigan hemma ibland när jag haft svårt att sova.

För några dagar sedan kom jag på att jag kunde läsa lite mer om medicinen i FASS. Döm om min förvåning när jag såg att Lergigan hjälper mot bland annat svår oro och illamående och så är den inte beroendeframkallande. Det verkar nästan för bra för att vara sant. På burken jag har står det att jag kan ta 6 stycken per dag, men jag ska testa att ta 2 stycken per dag. Jag började igår klockan 22, sen tog jag en imorse vid 10. Det kanske är löjligt att tro att det är på grund av det som jag klarade av att gå ut... men jag måste faktiskt erkänna att jag hade mindre oro i kroppen.

Självklart ska jag ta upp det här med psykiatern när jag träffar henne om två veckor. Jag hoppas verkligen att hon tycker det är en bra grej jag kommit på. Hon och min psykolog brukar ju inte precis ha så många idéer själva.