2010-12-01

Det känns som att jag har gått i ide. Jag är trött hela tiden och allting bara segar sig fram. Jag har just tagit tre stycken Xanor. Mårten och jag ska ut idag för Mårten vann biljetter till en show. Jag mår sådär... men det blir väl bättre när tabletterna börjar verka.

Jag ska säga upp mitt mobila bredband. Det strular så mycket. Istället lånar jag föräldrarnas nät och skaffar kanske Internet i mobilen... om ett halvår eller så... eller inte. Det finns roligare saker att göra för 199 kr i månaden än att vänta på att modemet ska hitta nätverket. Jag gör inte så mycket på nätet ändå... kollar mailen, skriver här ibland, är med i tävlingar. Ja, det är väl allt... typ.

Mina fiskar är lite lugnare just nu för jag bytte vatten åt dem och då hällde jag i ganska kallt vatten. Fiskexperterna sa att guldfiskar ska ha kallt vatten annars speedar deras ämnesomsättning iväg och det är därför de är hungriga hela tiden. Trist att det inte finns något bra sätt att kyla akvariet. Jag testade att stoppa i en isbit. Den smälte på mindre än 2 minuter. Jag kan inte ha lampan tänd i akvariet för den värmer sjukt mycket... jag får kanske skaffa en lampa som står en bit ifrån. Runt +17 grader tror jag att det ska vara i vattnet. Om jag inte tänder lampan så ligger tempen på +22. Jag får nog leta runt på nätet efter tips på hur man kyler vattnet.